Sănătatea are mai multe dimensiuni. Aceea a unei națiuni credem că depinde în mare măsură de expunerea copiilor la cultură – liantul între ei și lume. Astfel, în proiectele noastre creăm contexte de învățare variate al căror scop principal este dezvoltarea identității culturale a copiilor și tinerilor în raport cu patrimoniul cultural, dar și cu valorile comunităților din care aceștia provin.

Atunci când ne susțineți, de fapt încurajați copiii și tinerii să fie actori activi ai propriilor procese de învățare și să  își formeze capacitatea de a pune întrebări și a găsi propriile răspunsuri, dezvoltându-și astfel încrederea în sine, gândirea critică și creativitatea.

Cum ne puteți susține?

 REDIRECȚIONAȚI un procent din impozit 

Dacă ați avut un venit – ca persoană fizică sau ca persoană juridică -, ați plătit către stat și un impozit. Chiar dacă nu l-ați plătit în mod direct (fie că se ocupă contabilul, fie că impozitul este reținut la sursă, de cel care virează banii), cu siguranță acea sumă (cu câteva excepții) a fost impozitată. 

Statul vă dă dreptul să redirecționați un procent din impozitul pe care i l-ați plătit deja pentru a sprijini sectorul nonprofit. Trebuie numai să-i indicați pe cine vreți să susțineți și administrația financiară îi va vira banii. Altfel, întreaga sumă va rămâne la bugetul de stat. 

Dacă alegeți să ne susțineți, procesul este foarte ușor – completați doar un formular sau o declarație, după caz. Dacă aveți orice fel de nelămuriri răspundem la 0723330589 sau ne puteți scrie la monica.bumbes@gmail.com.

Iată pașii pe care îi puteți urma pentru a susține o legătură de durată între copii și patrimoniul cultural din țara lor (click pe fiecare categorie pentru detalii complete):

 DONAȚI 

Puteți dona oricând, orice sumă, prin trasnfer bancar către: ASOCIATIA DADECE, cod de inregistrare fiscala 19212810, cont bancar (IBAN): RO48INGB0000999902603721, deschis la ING Bank, sucursala Piața Romană.

Ce se întâmplă cu suma redirecționată sau donată? Pentru a vedea proiectele noastre puteți consulta rapoartele anuale de activitate.

Aveți prieteni care credeți că ne-ar putea susține? Ne-ar ajuta mult dacă le dați de veste despre cum o pot face.

Vă mulțumim mult pentru sprijin!

Echipa Da’DeCe ❤️