Primele ateliere Da’DeCe, concepute în primăvara anului 2012 la Muzeul Național al Țăranului Român, au fost create special pentru familii. Credem în importanța petrecerii timpului liber al familiei într-un mediu cultural. Din acest motiv, am încercat de-a lungul timpului să oferim experiențe cât mai prietenoase și creative familiilor cu copii în muzeele românești. Periodic, o parte dintre programele noastre educative se adresează familiilor, de aceea vă invităm să ne urmăriți activitatea pentru a fi mereu la curent cu noutățile!

*****

COVID – 19
Din cauza restricțiilor cauzate de pandemie, atelierele noastre nu sunt momentan disponibile publicului. Urmărim cu atenție comunicatele Organizației Mondiale de Sănătate și recomandările Ministerului Culturii pentru asigurarea desfășurării activităților culturale în condiții de siguranță sanitară și vom anunța din timp redeschiderea înscrierilor la atelierele noastre.

Între timp, vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a asociației unde desfășurăm două campanii: una de susținere a părinților cu sugestii de activități educative și cealaltă de susținere a artiștilor contemporani.

*****

Cele mai recente programe educative pentru familii au fost concepute în cadrul proiectului Unprepared Hearts – Inimi tinere, despre care puteți citi câteva detalii aici

Arhiva Da’DeCe de ateliere și programe educative pentru familii poate fi consultată aici!