COVID – 19
Din cauza restricțiilor cauzate de pandemie, atelierele noastre nu sunt momentan disponibile publicului. Urmărim cu atenție comunicatele Organizației Mondiale de Sănătate și recomandările Ministerului Culturii pentru asigurarea desfășurării activităților culturale în condiții de siguranță sanitară și vom anunța din timp redeschiderea înscrierilor la atelierele noastre.

Între timp, vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a asociației unde desfășurăm două campanii: una de susținere a părinților cu sugestii de activități educative și cealaltă de susținere a artiștilor contemporani.

*****

Asociaţia Da’DeCe propune grădiniţelor și școlilor desfăşurarea mai multor tipuri de programe educative la sediul acestora sau în diverse locuri cu semnificație culturală din București. Scopul programelor este de a completa temele din curricula preşcolară și școlară cu subiecte care evidenţiază aspecte ale culturii înțeleasă de către copii ca mod de viață natural.

Concepute şi susţinute de specialiştii în educație ai asociaţiei, uneori alături de artiști contemporani, aceste ateliere le oferă copiilor ocazia să participe la o experienţă nouă de învăţare chiar în mediul lor școlar, dar folosind metode diferite de lucru pe teme relevante pentru ei.

Detalii privind toate atelierele și programele educative curente pot fi descărcate aici

Despre desfășurarea programelor

LoculAtelierele au loc la sediul grădiniţelor și școlilor, cu excepția ultimului.
TimpulDe luni până vineri, între una și două ore, în funcție de orarul copiiilor.
GrupulTrebuie să fie format din minimum 10 copii.
VârstaÎntre 4 și 14 ani, împărțiți pe grupe de vârstă specifice fiecărui atelier.
Contribuția de participareÎntre 30 și 35 de lei/copil pentru un atelier, în funcție de materialele folosite de copii la partea practică a activităților. Gratuit pentru adulții însoțitori.
ÎnscriereaSe face prin email sau la telefon cu cel putin o săptămână înainte. Recomandăm înscrierile din timp pentru a putea face față tuturor solicitărilor. Confirmarea înscrierii se va face printr-un e-mail al organizatorilor. La cerere, o parte dintre programele educative oferite de noi, pot fi desfășurate și în limba engleză.

Ateliere în derulare

Patrimoniu, ce cuvânt complicat!
Atelier despre comunism
Atelier despre comunism: ce înseamnă naționalizare?
Atelierele de filosofie pentru copii
Atelierul de ierburi
Atelierele de Teatru Kamishibai
Atelierul din copac
Povești din hârtie
Da’ de ce să mă întorc în timp?

Informații despre programele oferite în trecut sunt prezentate aici.