Sunt ultimele zile când puteți redirecționa 3,5% din veniturile dvs. anuale către ONG-uri pentru a fi utilizate pentru societate, în loc de a le lăsa statului… Am fi fericiți să ne bucurăm de încrederea voastră și să putem susține și cu ajutorul vostru programele noastre.

De ce  3,5 % pentru Da’DeCe?

  • pentru crearea unor resurse educaționale fizice sau online care să valorifice patrimoniul; 
  • pentru dezvoltarea educației culturale și muzeale din România;
  •  pentru ca muzeele să fie mai prietenoase cu copiii.

De fiecare dată, în anii trecuți sumele primite prin donațiile impozitelor pe venit au fost folosite pentru dezvoltarea proiectelor noastre culturale din școli și muzee (au acoperit cheltuieli legate de co-finanțare, ne-au ajutat să îmbunătățim calitatea anumitor instalații interactive sau să realizăm recuzita pentru atelierele din școli).

De data aceasta, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a supraviețui ca organizație în domeniul cultural românesc, un domeniu subfinanțat și în trecut, dar care acum suferă de carențe imposibil de depășit fără ajutorul publicului. Banii strânși vor fi folosiți pentru acoperirea cheltuielilor administrative și pentru gândirea unor noi tipuri de proiecte adaptate noii situații. Vom rămâne în continuare în preajma copiilor pentru care încercăm să proiectăm cât mai multe resurse care să le susțină la nevoie studiul de acasă sau să le facă mai interesantă învățarea la școală.

CUM SE PROCEDEAZĂ? E SIMPLU!

1. Descărcați și printați FORMULAR 230. Se completeaza primul câmp cu datele dvs., apoi datele asociației (Asociația Da’DeCe, CIF 19212810, IBAN RO48 INGB 0000 9999 0260 3721 – ING Bank) și semnătura dumneavoastră în partea stângă jos.

2. Căutați agenția ANAF de care aparțineți (în funcție de adresa de pe buletin), aici.

3. Formularul se depune FIZIC la ANAF sau prin trimiterea formularului prin poștă – numai cu confirmare de primire.

Pentru că virarea sumelor din impozite este anonimă, ne-am bucura să ne scrieți un scurt mesaj la office@asociatiadadece.ro cu subiectul: 3.5% pentru Da’DeCe.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!